Stoelmassages op de werkvloer

Mo heeft ruime ervaring met het geven van stoelmassages bij bedrijven. Massages om medewerkers te laten ontspannen en weer vitaal aan het werk te gaan. De massages worden op maat aangepast aan de medewerker waardoor ook eventuele klachten verminderen. Met name RSI, schouder- en nekklachten verminderen door een stoelmassage. 

 

Uw medewerkers gaan gegarandeerd ontspannen en tevreden aan het werk na een massage van Mo'biele Massage. Wilt u graag weten wat een stoelmassage op het werk inhoudt? Neem contact met ons op en we plannen een gratis demonstratie in.

 

Hoe lang masseert Mo?

Een stoelmassage op de werkvloer duurt 15 of 20 minuten. De tijd wordt altijd vooraf met u afgesproken. Natuurlijk kan Mo u adviseren over de gewenste duur van de massage. Ter indicatie:

  • Stoelmassage 15 minuten: 6 medewerkers per 2 uur. De schouders, nek, armen en handen worden gemasseerd.
  • Stoelmassage 20 minuten: 5 per 2 uur. De schouders, nek, armen, handen en het hoofd worden gemasseerd.

Eenmalige inzet van Mo

Het is mogelijk om Mo’biele Massage eenmalig of bijvoorbeeld 1 keer per jaar in te zetten zoals tijdens een gezondheidsweek. Mo’biele Massage hanteert geen minimale contractduur. Eenmalige inzet is al mogelijk vanaf 6 werknemers.

 

Regelmatig een stoelmassage

Een regelmatige stoelmassage verhoogt de preventieve werking. Als u de stoelmassage in uw Arboplan opneemt, heeft u fiscale voordelen. Bij Mo’biele Massage zit u niet vast aan een lange termijn, we starten altijd met een proefperiode. Zo kunt u het als werkgever eerst uittesten en evalueren.

 

Om stoelmassages effectief in te zetten als onderdeel van het verzuimbeleid en vitaliteitsplan is een maandelijkse stoelmassage aan te raden.

 

In House Massage

Wat Mo als enige in Nederland aanbiedt, is In House Massage. Mo komt bijvoorbeeld 1 dag in de week bij uw bedrijf en masseert de gehele dag uw medewerkers. Ze kunnen kiezen voor een stoelmassage of een tafelmassage. In deze vorm is het zelfs mogelijk dat uw medewerker de massage zelf betaalt. Mo wordt zo een vast onderdeel van uw bedrijf en uw medewerkers kunnen tussen de werkzaamheden langskomen voor een massage. Deze vorm is erg populair bij bedrijven die preventie hoog in het vaandel hebben en bij flexwerk kantoren.