Over Mo'biele Massage

Ik ben Mo, volgens mijn paspoort Monique, oprichter van Mo’biele Massage.

Mo'biele Massage is eigenlijk het mobiele verlengde van Mo's Massagepraktijk in Maarssen. Mijn wens was een massagepraktijk zoals ik die zelf graag zou bezoeken. Elke massage op maat met een unieke combinatie van ontspanning en klachten aanpakken. Ik gebruik verschillende massage technieken zoals Deep Tissue, Triggerpoint, Sportmassage, Klassieke Massage en Shiatsu om tot de beste resultaten te komen. De praktijk was al snel een succes, de manier van masseren en het persoonlijke contact zorgden binnen no-time voor een trouwe schare van clienten. 

 

Met Mo’biele Massage borduur ik voort op de succesvolle aanpak van Mo’s Massagepraktijk. Elke massage is op maat en de prijzen zijn eenduidige en meteen duidelijk. Geen lijsten van massagevormen om uit te kiezen, maar de verschillende massagevormen vormen 1 geheel. U huurt een stoelmasseur in, geen specifieke massagevorm, dat is massage op maat! Ik sta bekend als nuchter, direct en eerlijk, zo masseer ik en zo ben ik als zakelijk partner.

 

Mo’biele Massage is niet alleen van mij, ik werk samen met masseurs die ik persoonlijk ken, masseurs waarvan ik weet wat ze kunnen. Professionele masseurs die met enorm veel passie masseren. Ik streef niet naar een massagebedrijf met veel masseurs, mijn droom is de beste masseurs bij de leukste bedrijven. 

 

Ik houd van het masseren, van de positieve gevolgen van een massage en van de energie die het geeft. Dat plezier geef ik graag door.

Naast masseren, geef ik les aan beginnende (stoel)masseurs, ben ik personal coach van verschillende masseurs en heb jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen. Met Mo'biele Massage komen mijn passies samen en kan ik de liefde voor het massagevak nog meer vormgeven.