Waarom Mo'biele Massage

Altijd massages op maat

Een stoelmassage duurt maar 10 tot 20 minuten. Is een korte massage op de stoel wel zo effectief? Ja! Als je die tijd maar goed benut. Mo heeft een eigen, unieke manier van masseren ontwikkeld. Meerdere technieken worden gecombineerd en de stoelmassage wordt altijd aangepast aan de persoon, het moment en de plaats. Geen stoelmassage is hetzelfde. Maatwerk in 10 minuten, het kan!

 

Als u Mo’biele Massage inzet, krijgt u 100% inzet en altijd massages op maat. Mo werkt samen met ervaren masseurs die het masseren in de handen hebben en ook nog eens succesvolle ondernemers zijn. Mo kent elke masseur persoonlijk en kent vooral de kwaliteiten. Deze manier van samenwerken met andere stoelmasseurs is een uniek bedrijfsconcept in Nederland. Als u Mo'biele Massage inhuurt heeft u de garantie van kwalitatief hoogwaardige massages. Mo streeft niet naar een groot stoelmassagebedrijf, Mo streeft naar kwaliteit en maatwerk op elke plek. Alle masseurs van Mo'biele Massage hebben veel plezier in het geven van massages, waar Mo masseert staat dit altijd voorop.

 

Naast massage ervaring heeft Mo veel ervaring in het organiseren van evenementen en het werken op kantoor. Deze ervaringen zet Mo in om tot de beste oplossing voor elke massagevraag te komen.